30.11.2023 11:56
Kajaani Gymnastics ry

Harrasteryhmien kevätkausi 2024 info

HARRASTERYHMIEN KEVÄTKAUSI 2024 

Harrasteryhmien syyskausi alkaa lähenemään loppuaan ja on aika suunnata katseita tulevalle vuodelle!  

HARRASTUS JATKUU SAMASSA RYHMÄSSÄ 
Mikäli harrastus jatkuu tulevana kautena saman ryhmän mukana, ei teidän tarvitse tehdä ilmoittautumista uudelleen. Samat ryhmät jatkavat automaattisesti tulevalle kaudelle. Lähetämme teille kausi- ja jäsenmaksun tammikuun alussa. Harraste- ja kausimaksuihin ei tule muutoksia kevätkaudelle 2024.  
 
 
HARRASTUKSEN LOPETTAMINEN 
Jos olette päättäneet harrastamisen lopettamisesta KajaGym ryhmissä, tulee teidän peruuttaa harrastepaikka alla olevalla lomakkeella VIIIMEISTÄÄN 13.12.2023 MENNESSÄ! Mikäli harrastuksen lopettamista ei tehdä ajoissa, katsomme harrastajan jatkavan ryhmässä ja näin ollen myös kausi- ja jäsenmaksu tulee teille maksettavaksi. Harrastuksen lopettamisesta ilmoittaminen ajoissa on meille erittäin tärkeää, jotta tiedämme poistaa peruneet pois ryhmistä ja näin ollen tarjota uusille harrastajille paikkaa ryhmiin. Peruutuslomake: https://forms.gle/TV5jCPFjSrDzUqrR8  
 
 
RYHMÄN VAIHTAMINEN 
Harrastaja voi vaihtaa harrasteryhmästä toiseen, mikäli ryhmissä on vapaita paikkoja. Avaamme ilmoittautumisen ryhmiin 18.12.2023 nettisivuillamme www.kajagym.fi. Mikäli saatte toisesta ryhmästä harrastepaikan (HUOM. jonossa oleva ei vielä ryhmässä mukana) muistattehan peruuttaa vanhan ryhmän paikan mahdollisimman pian saatuanne paikan uudesta ryhmästä. Peruutus tehdään myös tässä tapauksessa peruutuslomakkeella (HUOM. peruuta vain harrastepaikka, älä jäsenyyttä!). 
 
Taito- ja valmennusryhmiin hakeutuminen tapahtuu hakukatselmuksen kautta: Tällä hetkellä taito- ja valmennusryhmämme ovat pääsääntöisesti täynnä ja emme valitettavasti vielä pysty sanomaan, voimmeko tarjota uusille harrastajille näihin ryhmiin paikkaa. Kun tiedämme ryhmien tilanteen, ilmoitamme mahdollisista hakukatselmuksista sähköpostitse ja sosiaalisen median kanavissamme.  
 
 
Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa!  
Tiedotamme kanavissamme paljon seuran ajankohtaisista asioista, kuten tapahtumista, leireistä, ilmoittautumisista, sekä muista seuraa koskevissa asioissa. Instagramista löydät meidät nimellä @kajaanigymnastics ja Facebookista Kajaani Gymnastics. 
 
 
Kiitos teille jokaiselle kuluneesta kaudesta! Meillä seurana on ilo olla mahdollistamassa yli 400 kainuulaisen lapsen, nuoren ja aikuisen liikuntaharrastusta! Toivottavasti nähdään vielä tänä vuonna 10.12.2023 Kajaani Gymnasticsin järjestämässä toiminnallisessa joulujuhlassa KajaGymin salilla klo 11-14 ja palkitsemistilaisuudessa klo 14:30 alkaen.